29 d’abril 2008

Gràcies Valles Oriental

Carta dirigida als companys i companyes socialistes del Vallès Oriental

Company, companya,

M’adreço a tu per comunicar-te que el proper dimarts dia 29 d’abril tindrà lloc la meva pressa de possessió del càrrec de diputat al Congrés de Diputats.

Vull, molt sincerament, agrair-te el recolzament rebut al llarg de tot el procés, així com l’esforç realitzat durant la passada campanya per obtenir uns magnífics resultats que revaliden el PSC com la primera força política al Vallès Oriental i, a més a més, el primer partit de la comarca en aconseguir tenir representació parlamentària a Madrid. Et demano que facis extensiu aquest agraïment al conjunt de la militància i als i les simpatitzants socialistes del teu territori.

Com sempre, em poso a la teva disposició per col•laborar en tot el que sigui necessari per dur a terme una millor tasca al teu municipi no tan sols com a Primer Secretari de la Federació, sinó també com a diputat al Congrés de Diputats, en totes aquelles qüestions que estiguin al meu abast. Aquestes noves responsabilitats que tots hem aconseguit i que jo assumeixo han de servir d’eines per a les nostres Agrupacions, els nostres grups municipals i per al conjunt del nostre territori.

Una nova etapa comença per al socialisme vallesà, una etapa que enceto carregat d’il•lusió i amb moltes ganes de treballar per a construir un Vallès Oriental socialment més just i territorialment més cohesionat. Espero poder comptar amb tu i que utilitzis aquest ventall d’eines que ara tenim al nostre abast.

Rep una forta abraçada,


Román Ruiz Llamas